Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Avicola Slobozia S.a

Angajati
101-500
Adresa
slobozia, Slobozia, judet Ialomita
Pagina web
-

Descrierea firmei

Avicola Slobozia este una dintre cele mai bine cotate companii din Romania, cu o experienta de peste 15 ani in industria alimentara si doreste    sa ofere servicii de calitate, adaptabile nevoilor personale ale clientilor. A fost infiintata in anul 1982, iar din anul 1990 s-a transformat in societate comerciala pe actiuni, ajungand in    anul 1997 sa fie condusa de capital privat.

In cadrul activitatii pe care o desfasoara S.C. Avicola Slobozia S.A. exista si activitati ajutatoare realizarii obiectului de activitate ce se refera in principal la cresterea, industrializarea si comercializarea pasarilor pentru carne. Aceste activitati includ producerea de furaje, transporturi, laborator, unitati de achizitie cereale, si unitati de desfacere produse proprii.

In esenta, activitatea societatii comerciale Avicola Slobozia S.A. poate fi apreciata ca fiind complexa, atat prin natura obiectului sau de activitate, cat si a gradului de dispersie in teritoriu. Activitatea de productie se desfasoara in circuit inchis, societatea dispunand de toate verigile productive astfel:


ferma de reproductie parinti;
incubatie de mare capacitate;
7 ferme pui carne;
abator propriu cu capacitate de 10000 pui/h cu instalatii moderne de calibrat si transat, depozite de refrigerat si congelat adecvate;
fabrica de hrana pentru animale;
transporturi auto;
spatii de depozitare cereale si materii prime;
magazine cu spatii comerciale.

Axello