Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Autosmart Srl

Angajati
5-10
Adresa
Pasteur, Nr. 44/19, Cluj Napoca, judet Cluj
Pagina web
-

Descrierea firmei

Cu o experienta de peste 12 ani in domeniul transportului de marfuri atat ca transportator, cat si ca expeditor, va asiguram de cea mai buna satisfacere a cerintelor dvs , necesitatile si exigentele clientilor fiind prioritatea noastra.

Organizam transport de marfa intern in regim de grupaj, dar si camion complet in principal pe ruta Cluj-Napoca - Bucuresti si retur.

Pentru transportul de marfuri in regim de grupaj, preturile variaza in functie de volumul si greutatea marfii transportata.

Transportam marfa in Cluj-Napoca si judetele limitrofe in regim de grupaj, camion complet sau distributie.

Firma noastra are o echipa competenta, flexibila si dinamica, permanent in contact cu partenerii sai, gata oricand in a va rezolva necesitatile de transport.

Alegand AutoSmart srl dispuneti de interlocutori responsabili care, datorita pregatirii si experientei acumulate, va pot da toate raspunsurile necesare pentru a organiza un transport sau a aplica o strategie de transport.

Firma noastra este specializata in transportul rutier de marfa, bazandu-se pe flota proprie si pe o retea extinsa de colaboratori interni.

Pentru mai multe detalii si oferta de pret personalizata, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati.

Asigurare CMR pe marfurile transportate.

Joburile firmei

Sofer profesionist cu atestat
Cluj-Napoca
20-02-2018
Sofer profesionist
Cluj-Napoca
24-01-2018
Axello