Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Autoprocom S.r.l.

Angajati
mai putin de 5
Adresa
Bd. 1 Decembrie 1918, Nr. 209, Ap. 33, Targu Mures, judet Mures
Pagina web
-

Descrierea firmei

Firma noastra are ca obiect de activitate importul si distributia de piese auto noi originale si licente din import pentru toate tipurile de autoturisme si autocamioane.

Beneficiind de o bogata experienta in identificarea reperelor necesare partenerilor, va oferim seriozitate si profesionalism in identificarea si aprovizionarea cu piese la un raport optim pret/ calitate/ livrare.

Posedam o gama completa de documentatie originala pentru identificarea reperelor necesare, cu posibilitatea transmiterii de planse explicative pentur cazurile in care exista mai multe variante de montaj din constructie, pentru a se putea elimina livrarea de piese gresite care pot cauza neplaceri si intirzieri nedorite in servirea clientilor, in unele cazuri chiar si pierderi materiale.

Clienti nostri fiind service-uri si magazine, suntem constienti ca orice greseala sau intirziere in identificare sau aprovizionare va afecteaza imaginea in mod direct, de aceea¬ respectarea termenelor de livrare si a preturilor stabilite reprezinta o obligatie pentru noi.

Joburile firmei

Sofer/agent vanzari
Tirgu-Mures
22-07-2018
Axello