Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Automobile Service Srl

Angajati
11-50
Adresa
Calea Moldovei, Nr.22, Bistrita, judet Bistrita-Nasaud
Pagina web
www.automobilebistrita.ro

Descrierea firmei

Societatea Service Automobile Sa s-a infintat in 1986 fiind societate cu capital de stat urmand ca in anul 1996 sa se privatizeze incadrandu-se ca societate pe actiuni, unul dintre actionari fiind Dacia Comercial, firma producatoare de autoturisme.

In anul 2003 societatea a fost cumparata integral de catre o societate privata din Bistrita astfel schimbandu-si denumirea si forma juridica in Automobile Service Srl . De la infiintare si pana in prezent firma noastra a reprezentat si reprezinta marca Dacia avand 3 activitati importante : Vanzari autoturime, vanzari piese- accesorii precum si Service , Garantii si Post-garantii.

In anul 2005 Automobile Service a incheiat un contract cu a 2-a marca a grupului , Renault urmand a derula Vanzari autoturisme , Vanzari piese Auto precum Service , Garantii si Post-Garantii. Tot in 2005 s-a inaugurat noul show-room Dacia-Renault unic in judetul Bistrita-Nasaud, finalizandu-se si punandu-se in functiune un sow-room modern de prezentare a autoturismelor , un service modern care cuprinde ateliere de mecanica, tinichigerie, vopsitorie auto, statie ITP, tratamente speciale, anvelope, spalatorie, accesorii, shop, cafetarie. Viziunea firmei noastre, concesionar Dacia-Renault este de a oferi clientilor sai servicii si produse auto complete, de la autoturisme la piese, de la service la accesorii, toate acestea avand girul unei calitati superioare si intr-o evolutie pozitiva continua.

Concesiunea Dacia-Renault a fost gandita sa prezinte intr-un singur loc cele mai bune solutii pentru necesitatile unui actual sau viitor posesor de autoturism, oferind sprijin pentru a alege varianta si conditiile optime de cumparare, service, tractare non-stop, toate acestea asigurate de o echipa tanara de profesionisti.

Misiunea firmei este aceea de a construi, dezvolta si perfectiona continuu competentele sale in sfera serviciilor si produselor auto pentru piata bistriteana.

Axello