Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Automobile Expert Srl

Angajati
mai putin de 5
Adresa
Str. Macinului, Nr. 1, Lehliu Gara, judet Calarasi
Pagina web
-

Descrierea firmei

Suntem siguri ca aceasta intalnire virtuala (persoana dvs. pe de o parte si noi pe de alta parte) nu este intamplatoare ci are la mijloc ceva comun, si anume dragostea fata de tot ce inseamna telefoane mobile si siguranta lor, dragostea fata de toata gama de gadget-uri, dar si pentru accesoriile menite acestora.

Misiunea pe care o avem este de a oferit tot ce este necesar pentru a va proteja smartphonul la care tineti atat de mult si de care noi oamenii avem atata nevoie, dar si de a completa habitatul cu gadget-uri de ultima generatie.

Pe tot parcursul acestei misiuni ne vom stradui sa venim in intampinarea nevoilor dvs. cu tot ce aveti nevoie. Consideram ca o comunicare buna cu clientul va duce in cele din urma la satisfacerea nevoilor acestuia. Deci va asteptam cu sugestii, nelamuriri sau neclaritati pe care le aveti in legatura cu produsele si serviciile pe care le oferim pe roty.ro

Avem o echipa tanara care se straduie sa satisfaca toate cerintele dvs. atat prin serviciile rapide dar si prin produsele de calitate pe care le oferim in conformitate cu exigentele actuale.

Va dorim multa sanatate, spor in tot ceea ce intreprindeti !

Cu drag,
Echipa de la roty.ro

Axello