Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Autohelp S.r.l.

Angajati
11-50
Adresa
B-dul Traian, 22/81 430262, Baia Mare, judet Maramures
Pagina web
www.autohelp.ro

Descrierea firmei

Autohelp S.R.L. a fost fondata in 1999 in Baia Mare, judetul Maramures si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru.

Compania Autohelp S.R.L. va pune la dispozitie produse de calitate ca anvelope, amortizoare, ambreiaje, filtre, cuzineti, claxoane, generatoare.

Firma noastra are un personal de 10 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Baia Mare astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare.Autohelp S.R.L. se preocupa de instruirea¬ continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si¬ pentru a fi mereu¬ pregatit in fata provocarilor.

Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra.

Incepand cu anul 2011 AUTOHELP SRL pune la dispozitia clientilor din Baia Mare unul din cele mai dotate service-uri auto din zona.

Autohelp S.R.L. este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii.

Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Axello