Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Auto Truck Srl

Angajati
5-10
Adresa
Str. Nicolae Balcescu Nr.13, Botosani, judet Botosani
Pagina web
-

Descrierea firmei

AutoTrucks este o companie moderna, specializata in furnizarea de solutii complete pentru firme sau persoane fizice, avand ca domeniu de activitate vanzarea de autoturisme, autocamioane, autoutilitare, utilaje pentru constructii, utilaje agricole.

Cu o echipa tanara, capabila de a face fata celor mai exigente cerinte oferim clientilor solutii valoroase prin echipamente de calitate, solutii tehnologice eficiente, termene de livrare optime si un parteneriat transparent bazat pe incredere, respect si confidentialitate.

Comunicarea deschisa si precisa intre angajatii societatii si clientii sau partenerii nostri ne ajuta sa dobandim nivele ridicate de performanta in calitatea serviciilor, ajutate de experienta dobandita de-a lungul timpului. Acestea ne permit ca, pentru fiecare client sa oferim servicii de inalta calitate, la un nivel profesional.

Aderarea Romaniei la Uniunea Europeana in 2007 a facut din modernizarea si dezvoltarea infrastructurii un scop principal in vederea alinierii la standardele Europene.

Sporul de productivitate al utilajelor noi este evident in sfera constructiilor.

Tinand cont de costul tot mai ridicat al fortei de munca este evidenta importanta si avantajul concurential oferit de utilajele moderne, de ultima ora.

In acest sector venim in intampinarea clientilor nostri cu oferte diversificate de utilaje si accesorii, piese de schimb, consumabile, dar si cu personalul sau capabil sa ofere consiliere la un nivel profesional in vederea achizionarii de utilaje pentru constructii performante.

Dispunem de puncte de lucru in Iasi, Bucuresti, Suceava si Botosani, ce va pune la dispozitie servicii de vanzari autoturisme noi si rulate (import), utilaje si autovehicule comerciale, leasing auto, rent-a-car si transport marfa.

Asiguram consultanta gratuita clientilor ce doresc sa achizitioneze o masina sau un echipament nou sau rulat.

Suntem partenerul ideal atunci cand:

-cand doriti sa cumparati o masina noua sau rulata, la un pret optim (masina nerulata in tara)
-cand doriti sa obtineti o solutie de finantare a acestora (in sistem leasing sau rate)
-cand doriti sa transportati un autovehicul sau un alt bun
-cand doriti sa inchiriati un autovehicul
-cand doriti sa vi se faciliteze intocmirea formalitatilor vamale, de inmatriculare si omologare.

De ce suntem pertenerul ideal?

-intrucat importam si comercializeazam autoturisme, autoutilitare, camioane si utilaje pentru constructii, noi si rulate (import)
-deoarece oferim solutii flexibile si avantajoase de leasing sau rate, lucrand la standarde europene
-fiindca oferim garantie pentru bunurile achizitionate
-pentru ca ne adresam atat persoanelor fizice cat si celor juridice.

Fie ca este vorba de autoturisme, autocamioane, tractoare agricole, utilaje agricole, accesorii agricole, utilaje pentru constructii, tractoare rutiere, excavatoare si buldoexcavatoare, autogredere, autoutilitare, piese de schimb, noi va sustinem si speram intr-o colaborare de durata.

Axello