Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Auto-truck S.r.l.

Angajati
11-50
Adresa
Str. Miresei, Nr. 12a, Timisoara, judet Timis
Pagina web
www.autotruck.ro

Descrierea firmei

Auto-Truck are un capital social de 50.000 lei si a fost infiintata in 2001 avand ca obiect de activitate comertul en-gros si en-detail cu piese auto pentru autocamioane, autobuze, semiremorci si axe pentru semiremorci.

Deviza firmei este "Calitate maxima la pret minim!"

Suntem cunoscuti pe piata atat ca distribuitor de perne de aer, cat si ca importator direct de piese auto originale.

Flexibilitatea si profesionalismul sunt doua dintre calitatile noastre cele mai de pret. Acestea vin in intampinarea nevoilor clientilor nostri oferindu-le solutii potrivite.

Auto-Truck se pozitioneaza ca importator si distribuitor la nivel national al unei game largi de piese si accesorii auto pentru camioane precum: Mercedes, Man, Volvo, Iveco, Daf, Scania, Renault si altele, si piese pentru axe de semiremorci cum ar fi: BPW, ROR, SAF, Mercedes, Kassbohrer.

Reteaua de distributie Auto-Truck numara 6 locatii offline (Timisoara - sediu, Timisoara - depozit Calea Aradului, Timisoara - depozit str. Closca, Baia Mare - depozit, Bucuresti - depozit, Radauti - depozit) si 2 magazine online www.autotruck.ro si www.perne-de-aer.ro

Suntem o echipa tanara si dinamica, ce mizeaza atat pe o imagine impecabila, cat si pe calitatile necesare in reprezentarea si promovarea unui produs.

Doriti sa aveti livrarile pieselor de schimb intr-o maniera profesionista?

Auto-Truck este ceea ce cautati!

Joburile firmei

Consilier Tehnic
Timisoara
25-01-2016
Manager de produs
Timisoara
25-01-2016
Operator calculator
Radauti
07-06-2012
Axello