Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Auto Park Development Network Srl

Angajati
mai putin de 5
Adresa
Strada Izvorului, Nr.45A, C1, Camera 1, Constanta, judet Constanta
Pagina web
-

Descrierea firmei

Dezvoltarea din ultimii ani a sistemelor de alimentare prin injectie a condus la nasterea unei ramuri specializate care se ocupa in mod special de pompe de injectie si de injectoare.

Societatea noastra activeaza in domeniul reparatiilor mecanice si electronice a componentelor sistemelor de injectie, respectiv utilaje, automobile, autoutilitare, turbosuflante si cardane transmisie. In acelasi timp acoperim si aria de comercializare de pompe de injectie - noi sau reconditionate, si alte produse speciale acestui domeniu.

Activitatea noastra este axata pe doua directii: servicii profesionale: diagnosticare, reparatie.

Service-ul nostru detine acreditare Delphi pentru testarea si repararea injectoarelor si a pompelor de injectie.

In plus fata de concurenta directa, oferim servicii de inalta calitate si pentru motoarele echipate cu sisteme de injectie BOSCH, SIEMENS, DENSO.

Echipamentele din dotare sunt concepute si realizate exclusiv de catre HARTRIDGE (producator englez de echipamente pentru SERVICE DIESEL).

Politica firmei se bazeaza pe un management al calitatii serviciilor oferite care are la baza cooperarea cu clientii nostri pentru atingerea obiectivelor comune, orientandu-ne spre nevoile acestora.

Strategia comerciala dupa care ne ghidam vizeaza in primul rand nivelul calitativ ridicat al serviciilor si in egala masura politica de preturi avantajoase precum si termenele de livrare prompte.

Joburile firmei

Director service
Constanta
31-10-2014
Axello