Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Atreco

Angajati
mai putin de 5
Adresa
Str. Henri Coanda Nr. 21, Perisor, judet Dolj
Pagina web
-

Descrierea firmei

Asociatia pentru Turism Rural, Ecologic si Cultural din Oltenia (ATRECO) este o asociatie neguvernamentala si apolitica, constituita cu scopul stimularii si promovarii in Romania a turismului rural, ecologic, cultural si transfrontalier.

Obiectivele asociatiei sunt urmatoarele:

- Cunoasterea, popularizarea si dezvoltarea turismului rural, ecologic si cultural.
- Editarea si difuzarea de brosuri, pliante, materiale publicitare privind oferta turistica din Regiunea Oltenia.
- Accesarea de programe si atragerea de finantari in vederea cresterii calitatii turismului in Regiunea Oltenia, precum si a turismului transfrontalier.
- Organizarea, participarea la si desfasurarea de cursuri de pregatire in turism
- Organizarea si participarea la conferinte, evenimente, dezbateri, sesiuni stiintifice, simpozioane, colocvii etc, in cadrul asociatiei sau altor organizatii de profil din tara si strainatate.
- Organizarea de targuri de turism, expozitii cu produse de artizanat si alimente din gospodariile taranesti si valorificarea acestora.
- Organizarea de activitati de ecologizare a zonelor turistice si de cunoastere a traditiilor culturale specifice Regiunii Oltenia si zonei transfrontaliere.
- Promovarea eticii si deontologiei in practicarea turismului rural.
- Organizarea de prestatii si servicii turistice in consignatii, sau comision, in gospodarii taranesti, pensiuni, campinguri, alte structuri de primire similare.
- Dispecerizarea la nivel teritorial al turismului rural in scopul asigurarii unei bune prestatii turistice.
- Organizarea de schimburi de experienta intre gospodarii din diverse zone ale Regiunii Oltenia, din diverse zone ale tarii, precum si cu organizatii similare din alte tari.
- Organizarea, cu respectarea normelor legale in vigoare, a schimbului valutar si incheierea de contracte de asigurare pentru turism.

Membrii asociatiei pot fi persoane fizice sau juridice, respectiv institutii publice interesate in promovarea si dezvoltarea turismului neconventional, in punerea in valoare a potentialului turistic al Regiunii Oltenia, agenti economici, ONG-uri, alte asociatii, precum si orice persoana care doreste sa sprijine scopul asociatiei.

Joburile firmei

Agent turism / Consultant ticketing - outgoing
Toate orasele, Calafat, Caracal, Craiova, Strainatate
26-01-2016
Barman-ospatar
Craiova
14-03-2013
Consultant  ticketing - outgoing
Craiova
04-02-2013
Camerista - bucatar pensiune rurala
Toate orasele
08-10-2012
Axello