Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Atelierul Suk SRL

Angajati
5-10
Adresa
Str. Papadiilor, Nr. 3, Cumpana, judet Constanta
Pagina web
-

Descrierea firmei

Firma noastra, SC Atelierul Suk SRL, ofera servicii de croitorie pentru realizarea diferitelor articole textile de uz casnic/ hotelier: lenjerii de pat, cuverturi, perdele, draperii, fete de masa, traverse, naproane, sorturi, etc., servicii care sunt conexe activitatii pe care o desfasurati.

Toate articolele realizate de catre noi pot fi si personalizate, atat prin broderie cat si prin imprimare direct in tesatura (ambele asigurand durabilitate prin rezistanta la spalari repetate si calitate prin pastrarea culorilor).

Totodata, mentionam ca putem asigura si servicii de personalizare prin broderie sau imprimare direct pe produsele dumneavoastra.

Printre produsele realizate pana acum enumeram: lenjerii de pat, fete de perna, cearceafuri de pat cu sau fara elastic, huse de pilote, fete de masa, traverse, naproane, pantaloni de lucru, sorturi, huse pentru saltele de plaja, saltele de plaja, huse saltele pat, huse baldachin, copertine textile decorative, huse scaune, etc.

Concluzionand, ATELIERUL SUK poate asigura servicii de croitorie (croit, cusut, calcat, ambalat) atat cu materialele dumneavoastra, cat si cu materialele noastre, functie de nevoi/ solicitari.

Joburile firmei

Confectioner textile
Constanta
25-10-2016
Axello