Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Astrans Srl

Angajati
11-50
Adresa
Str.Sibiului, Nr. 2, Cluj Napoca, judet Cluj
Pagina web
-

Descrierea firmei

Astrans Srl din Cluj Napoca, judetul Cluj pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine.

Cu o echipa de 12 angajati cu vasta experienta in efectuarea de transport rutier, international de marfuri generale - materiale de constructii, electrocasnice, mobila, confectii, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Romania¬ ¬ este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta.

Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei.

Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente.

Principala preocupare a companiei Astrans S.R.L este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Axello