Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Asociatia De Sprijin A Somerilor Dambovita

Angajati
5-10
Adresa
Str. Dumbravei, Nr. 51, Pitesti, judet Arges
Pagina web
-

Descrierea firmei

Asociatia de Sprijin a Somerilor Dambovita (ASSD) este o organizatie neguvernamentala (O.N.G.) ale carei servicii se adreseaza tuturor categoriilor de persoane interesate. O atentie deosebita o acordam tinerilor, persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca si categoriilor defavorizate (etnii minoritare, persoane cu dizabilitati, someri de lunga durata).

Asociatia de Sprijin a Somerilor (ASSD) a fost infiintata in aprilie 2001 si a derulat pana in prezent programe si proiecte care au vizat integrarea economico-sociala a persoanelor provenite din diverse categorii sociale:
- persoane fara loc de munca
- romi
- studenti
- tineri aflati in cautarea unui loc de munca sau interesati sa demareze propria afacere.

Misiunea Asociatiei de Sprijin a Somerilor Dambovita este sprijinirea crearii unei societati libere, caracterizate prin existenta unei forte de munca cu o competitivitate ridicata, cu cunostinte si deprinderi specifice domeniilor in care activeaza si cu o flexibilitate sporita, in contextul integrarii europene si a unei piete a fortei de munca in continua extindere.

ASSD promoveaza ideea de dezvoltare personala a individului si a societatii in ansamblu, oferind participantilor sansa de a dobandi competente profesionale pentru piata muncii din Romania pentru piata muncii din Romania si din statele membre UE si de a deveni mai competitivi si mai versatili pentru schimbarile continue din societatea actuala.

ASSD va ofera in prezent urmatoarele servicii:
  servicii de formare profesionala (cursuri de calificare si cursuri de initiere /perfectionare/ specializare/ competente comune);
  servicii de consiliere si orientare in cariera;
  servicii de medierea muncii si job-club;
  servicii de consultanta in afaceri.

Incepand cu anul 2009, Asociatia de Sprijin a Somerilor ofera aceste servicii gratuit, catre anumite categorii de clienti

Axello