Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Asociatia Centrul De Pregatire Si Integrare Scolara (cpis)

Angajati
mai putin de 5
Adresa
str. Iancu Jianu, nr. 19, Otopeni, judet Ilfov
Pagina web
www.cpis.ro

Descrierea firmei

Centrul de pregatire si integrare scolara (CPIS) este o asociatie non-profit care ofera servicii de pregatire si instruire academica agrementate ISO in mai multe domenii (lb. romana, matematica, stiinte, etc), respectand cele mai inalte standarde de calitate de profil.

CPIS a fost creat pentru a pune la dispozitia elevilor de gimnaziu si de liceu resurse academice de top: profesori, planuri de pregatire inovative si personalizate, evaluare permanenta a progresului si feedback constructiv, grupe mici de lucru (3-4 elevi) cu nivel de cunostinte unitar. Nivelul de cunostinte initial al elevului este evaluat de catre profesorii de curs, pe parcursul unor sesiuni de testare, anterioare inceperii meditatiilor.

Cursantii beneficiaza de consiliere profesionala si psihologica, in vederea atingerii scopului propus (pregatire promovare cu succes a examenelor de evaluare nationala si bacalaureat, pregatire admitere institutii de invatamant superior locale si din strainatate, imbunatatire rezultate scolare pe parcursul anului). Programele de instruire sunt concepute sa acopere integral durata unui an scolar, pentru a garanta atingerea obiectivelor definite de comun acord cu elevii si familia.

Misiunea CPIS este aceea de a ajuta tinerii sa-si atinga obiectivele educationale propuse, dupa identificarea lor realista in prealabil.    In fiecare tanar trebuie cultivata dorinta de invata permananent si cu placere. O gandire flexibila si adaptativa reprezinta o garantie a succesului intr-o societate in continua schimbare, cum este cea a zilelor noastre.

Elevii pregatiti de CPIS pot beneficia de o platforma de promovare a centrului, in vederea accesarii unor institutii    scolare de prestigiu (liceu si universitati) din afara tarii.

Activitatile de pregatire si meditatiile au loc intr-o locatie ultra centrala a Bucurestiului, intr-un mediu prietenos, dedicat studiului si care dispune de o dotare excelenta. Numarul de locuri este limitat, fara posibilitate de suplimentare, deoarece dorim sa oferim conditii optime de instruire cursantilor nostri.

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa accesati www.cpis.ro sau sa ne contactati la adresa de email office@cpis.ro

Joburile firmei

Axello