Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Ascendent Imobiliare

Angajati
11-50
Adresa
Str. Nicolae Iorga, Nr.14, Brasov, judet Brasov
Pagina web
-

Descrierea firmei

Ascendent Imobiliare este o companie imobiliara cu experienta de peste 22 de ani pe piata locala, nationala si internationala.

Cu ce va vine in intampinare dumneavoastra acest fapt: avand in portofoliu, mii de tranzactii incheiate, acest lucru ne permite sa gasim solutii si in situatiile cele mai complexe care apar in procesul de intermediare.

Ascendent Imobiliare lucreaza dupa cel mai performant sistem de marketing si colaborare existent pe piata astazi in domeniu Real Estate.

Cu ce va vine in intampinare dumneavoastra acest fapt: oferta/ cererea dumneavoastra o facem cunoscuta tuturor agentilor activi din piata imobiliara locala, nationala si internationala.

Ascendent Imobiliare este membru APAIR- Asociatia Agentilor Profesionisti din Romania, membra a NAR- National Association of Realtors.

Cu ce va vine in intampinare dumneavoastra acest fapt: oferta/ cererea dumneavoastra, in cazul in care ne angajati sa va reprezentam, va intra in portofoliul Asociatiei astfel incat toti membri acesteia, la nivel local si national si international, vor fii instintati de proprietatea/ cererea dumneavoastra si o vor prezenta clientilor lor.

Ascendent Imobiliare este compania imobiliara din Brasov, cu cei mai multi colaboratorii:

Cu ce va vine in intampinare dumneavoastra acest fapt: noi lucram toti impreuna pentru dumneavoastra, nu fiecare individual pentru oferta/ cererea lui.

Axello