Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Arikan Serv Srl

Angajati
5-10
Adresa
Str. Aviatorilor, Nr.52A, Oradea, judet Bihor
Pagina web
www.arikan.ro

Descrierea firmei

Inceputuri

Am pornit la drum in 1997 si ne-am inceput activitatea prin instalarea interfoanelor, pe o piata in care nu se stia aproape deloc ce inseamna interfon si la inceput ne era greu sa ii convingem de utilitatea, confortul si valoarea pe care le ofera imobilului. Initial interfoanele asigurau accesul cu cartele optice, iar la mijlocul anului 2005 am introdus¬ ¬ sistemele ce utilizeaza cartelele de proximitate pentru accesul in imobil, care au un mare succes si in zilele noastre. In anul 2008¬ ¬ a fost instalat al 1000-lea interfon la o scara de bloc la care se adauga sute de sisteme la case si diverse firme / institutii de prestigiu din Oradea, judetul Bihor si judetele limitrofe. Intre timp ne-am dezvoltat activitatea si am fost autorizati sa proiectam, sa instalam si sa intretinem sisteme de securitate, alarme, sisteme de supraveghere video, sisteme de control acces.

Dupa 20 de ani

La ora actuala societatea noastra a demonstrat, prin lucrarile duse la bun sfarsit, ca este capabila sa execute cu responsabilitate lucrari complexe in diverse domenii ce cuprind automatizarile, sistemele de securitate, sisteme de control alimentate cu energie solara, etc.
Societatea noastra asigura montajul si garantia la sistemele si retelele instalate, service in garantie si post garantie. In toti acesti ani de existenta am oferit o gama larga de produse, solutii inovatoare, adaptate la nevoile si pretentiile clientilor nostri.
Avand o imagine de ansamblu a celor 20 de ani de existenta, constatam ca principiile stabilite la debutul societatii - seriozitate, respect, devotament, implicare, inovatie continua - sunt apreciate de catre clientii nostri cu care avem o stransa relatie de parteneriat astfel incat cu marea majoritate a lor colaboram de la instalarea primului sistem si pana in prezent.
In continuare dorim sa continuam colaborarea cu clientii nostri, asigurand suportul pentru sistemele deja instalate, concomitent cu extinderea gamei de produse integrand noutatile tehnologice.
Ca si client <=> partener puteti beneficia de confortul si siguranta oferite de interfoanele digitale IP, sistemele IoT (Internet of Things), sistemele de supraveghere de ultima generatie, automatizari diverse si nu in ultimul rand sistemele de casa inteligenta, astfel incat sa aveti in permanenta controlul acestora.

Axello