Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Arghir Prodex Srl

Angajati
11-50
Adresa
Str. Orizontului, Nr.194A, Buzau, judet Buzau
Pagina web
www.arghirprodex.ro

Descrierea firmei

Arghir Prodex SRL a debutat in industria materialelor de constructii in anul 1997 ca producator de semifabricate din beton. Problemele tehnice cauzate de echipamentele utilizate si colaborarea greoaie cu producatorii acestor echipamente ne-a adus in fata unei noi provocari: aceea de a deveni noi insine producatori si furnizori de echipamente pentru aceasta industrie.

Astfel am dezvoltat o gama larga de echipamente pe care le-am testat in sectia noastra de productie semifabricate si le-am imbunatatit permanent.

Echipamentele produse de noi nu necesita investitii foarte mari, sunt simplu de utilizat si intretinut! Echipamentele sunt intotdeauna testate in sectia noastra inainte de livrare. Personalul clientilor nostri va beneficia de instruire temeinica si riguroasa si de asistenta tehnica permanenta dupa livrare.

Achizitionati utilaje produse in Romania! Vom fi aproape de dumneavoastra in perioadele de instalare, garantie si postgarantie. Orice problema tehnica va fi discutata si rezolvata in cel mai scurt timp de o persoana care vorbeste limba dumneavoastra!

Axello