Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Ardor Vehicule Industriale Srl.

Angajati
5-10
Adresa
Sos. Alexandriei Nr. 544, Km. 14, Bragadiru, judet Ilfov
Pagina web
www.ardor.it

Descrierea firmei

Sperăm să vă facem un lucru plăcut in a vă prezenta societatea noastră "Ardor Srl Veicoli Industriali", cu sediul in Italia, leader in producţia de vehicule industriale.

Fabricile noastre sunt situate la Eboli (SA), Localitatea Pezzagrande, Zona Industrială.

Activitatea principală este productia şi comercializarea remorcilor şi semiremorcilor cu cisternă, fixă şi rabatabilă, din aluminiu, pentru transportul de materiale vrac sub formă de pulbere şi granule din industria alimentară, industria chimică, materialelor de constructii şi altele (ex. făină, zahăr, furaje, tărate, soda, ciment, var, nisip, granule de plastic, pulbere de aluminiu etc.)
Produsele disponibile acoperă intreaga gamă de silovehicule, cu o ofertă care cu siguranţă este cea mai completă printre producătorii existenţi pe piaţă.

Toată producţia poate fi realizată in regim ADR, urmărind cele mai severe normative internaţionale pentru transportul de mărfuri periculoase.

Gama nostră de silovehicule cuprinde:
- semiremorci fixe cu o capacitate de la 26 la 59 metri cubi;
- semiremorci rabatabile cu o capacitate de la 40 la 66 metri cubi;
- semiremorci pentru transportul mărfurilor periculoase;
- suprastructuri pentru camioane şi remorci cu o capacitate de la 16 la 28 metri cubi.

Ardor este o firmă leader in sectorul silovehiculelor oferind calitate la nivele maxime, produse uşoare şi manevrabile. Producţia noastră de silovehicule este cunoscută in toată Europa.

Lăudabilele succese pe care le-am avut in ultimul deceniu pe piaţa europeană ne-au determinat să investim resursele noastre economice şi capacităţile de proiectare in inima Europei de Est.

De aici decizia de a instala birourile noastre comerciale in Romania.

Din succesul acestei sinergii a luat naştere "Ardor Vehicule Industriale Srl" cu sediul in Bucureşti, sector 1.

Pe langă activitatea comercială, din luna aprilie 2008, Ardor a deschis propriul Service, cu personal roman şi italian, calificat şi specializat in fabrica constructoare din Italia, pentru a efectua intervenţii şi reparaţii pe orice tip de cisternă pentru transportul materialelor pulverulente şi granulate.

Ardor Service este autorizat ISCIR. Situat in Localitatea Bragadiru, Şos. Alexandriei, nr. 544, km. 14 (Incinta Parcului Industrial Sabaru), clienţii noştri beneficiază de următoarele prestări de servicii:
- Asistenţă in garanţie;
- Echipaj service mobil;
- Lucrări de sudură specializată MIG, TIG, otel şi fier cu proceduri specifice pentru recipientele sub presiune construite din aluminiu şi certificate pe partea structurală conform directivei 97/23/CE;
- Lucrări de vopsire;
- Lucrări de mecanică;
- intreţinere şi reparaţii ale axelor: BPW, SAF, ROR, Mercedes;
- Sisteme computerizate pentru instalaţii ABS - EBS;
- Montaj, intreţinere compresoare Ghh Rand şi Mouvex Blackmer.

De asemenea, vă punem la dispoziţie un magazin cu vanzare piese de schimb pentru toate mărcile de cisterne, suspensii şi axe, instalaţii electrice şi franante, compresoare.

La cerere, putem livra piesele de schimb in toată Europa.

Axello