Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Aquatehnic Tarca Srl

Angajati
mai putin de 5
Adresa
Str. Parcului, Nr. 14, Bistrita, judet Bistrita-Nasaud
Pagina web
www.pompa-ta.ro

Descrierea firmei

Aquatehnic Tarca Srl este importator agreat al pompelor de productie poloneza si nu numai!

In gama larga de produse, gasim de la cele mai simple pompe de gradina, pompe pentru sisteme de alimentare cu apa potabila, pompe pentru ape contaminate si canalizare, pompe de recirculare pentru centrale termince, pana la pompele de mare adancime si protectie sporita impotriva nisipului (200kg nisip/mc apa).

Pompe recirculare
Pompe de recirculare a apei calde menajere, pentru uz rezidential si industrial recomandate la centralele pe gaz, lemne, peleti existente pe piata la ora actuala.

Pompe de suprafata si submersibile pentru foraje
Pompele de suprafata cu arbore orizontal sau pompele submersibile cu arbore vertical, asigura transportul apei subterane catre suprafata, pentru alimentarea manuala/automata cu apa a caselor, vilelor, gradinilor, terenurilor arabile, lacurilor sau a rezervoarelor de apa. Gama de pompe cu arbore vertical, se gasesc cu diametre intre 2-6" care sunt potrivite pentru a fi utilizate in forajele de suprafata pana la forajele de mare adancime, cu acces direct din panza freatica.

Pompe pentru ridicarea presiunii
Pompele de suprafata cu arbore orizontal, pompele submersibile cu arbore vertical si pompele de recirculare a apei calde menajere, se pot folosi pentru ridicarea presiunii in instaltiile de alimentare cu apa a locuintelor, sau in irigatii, fie pentru sistemele reci sau calde.

Transportul apei uzate si de canalizare
Pompele submersibile pentru ape uzate se folosesc pentru evacuarea apei in sistemele de canalizare publica, carcasa din otel inoxidabil si cu comutator plutitor ofera beneficiarilor o siguranta a utilizarii indelungate fara cea mai mica mentenanta.

In aceasta gama de pompe se gasesc modele atat pentru uz rezidential cat si pentru sisteme de pompare pentru uz industrial.

Axello