Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Aquatech International Srl.

Angajati
5-10
Adresa
Strada Costache Negri, Nr. 28, Sector 5, Bucuresti, judet Bucuresti
Pagina web
www.aquatech.ro

Descrierea firmei

Aquatech International Srl. este specializata pe importul, distributia si instalarea de echipamente profesionale de calitate garantata, pentru purificarea apei, dedurizare, filtrare, sterlizare, osmoza inversa.

Oferim solutii complete si eficiente atat pentru uz rezintial cat si la nivel                                de unitati industriale, comerciale si spatii de birouri.

Misiunea noastra:

Sa oferim clientilor echipamente si servicii profesionale complete, la cel mai inalt nivel de calitate si la un pret accesibil si corect.

Oferta Aquatech:

O gama completa de sisteme pentru purificare si tratare apa, element esential in calitatea vietii, a familiei sau a angajatilor Dumneavoastra.

Acoperim intreaga gama de servicii, de la diagnosticarea problemei, oferirea unor solutii eficiente si transparente adaptate conditiilor fiecarui spatiu, livrarea si instalarea echipamentelor, service pe durata utilizarii echipamentului, atat in perioada de garantie cat si ulterior, in functie de cerintele fiecaruia.

O gama variata de echipamente si produse de calitate garantata si certificata, cu durata de functionare superioara si costuri de intretinere si supraveghere reduse.

Analiza fizico-chimica a apei la solicitarea clientului, efectuata GRATUIT la domiciliul / sediul Dumneavoastra.

Oferim si gratuitate la montajul anumitor echpamente, instalarea si punerea in functiune a acestora.

Joburile firmei

Administrator site
Bucuresti
07-08-2013
Axello