Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Aquarium Prest Srl.

Angajati
mai putin de 5
Adresa
Ion Roata, Nr. 3 Piata Agroalimentara Brick Standul Nr.6, Constanta, judet Constanta
Pagina web
www.aquariumprest.ro

Descrierea firmei

Aquarium Prest Srl. din Constanta pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine.

Echipa noastra are o vasta experienta si este formata din profesionisti avand la baza experienta acumulata in cresterea pestilor exotici in decursul a 18 ani.

Am creat special pentru dvs. o divizie de vanzari on line, cu livrare rapida direct din stoc si gratuita in toata tara, astfel produsele de acvaristica si nu numai comercializate de noi la www.aquariumprest.bizoo.ro si www.aquariumprest.ro vor putea fi achizitionate direct din fotoliul dumneavoastra.

Unic importator al concernului multinational asiatic Qian Hu - Ocean Free, importam si distribuim pesti exotici, plante acvatice, o gama variata de acvarii, accesorii acvarii, hrana pesti exotici, produse pet-shop pentru caini si pisici, hrana si accesorii pentru rozatoare, reptile si pasari, punand la dispozitie calitate superioara oferita la preturi minime. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra in domeniul animalelor de companie.

Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre.

Aquarium Prest S.R.L. si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra.

Compania noastra este gata sa va ajute. Pentru oferta preturilor de distributie nu ezitati sa ne contactati.

Joburile firmei

Vanzator/ vanzatoare pet-shop
Constanta
21-11-2010
Agent vanzari
Constanta
18-02-2010
Axello