Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Aqua Mill Srl

Angajati
5-10
Adresa
Matei Corvin, Nr. 283, Oradea, judet Bihor
Pagina web
-

Descrierea firmei

Societatea comerciala Aqua Mill Srl s-a fondat in anul 2012, fiind o intreprindere capital privat cu sediul in Oradea si avand ca domeniu de activitate prelucrarea si valorificarea produselor de morarit si panificatie.

Firma noastra se ocupa de productia si furnizarea produselor obtinute din procesarea graului - faina de grau pentru uz casnic si pentru uz industrial, precum si produse secundare obtinute in cursul procesarii. Produsele noastre nu contin adaosuri sau alte materiale sintetice, reprezinta valorile traditionale, astfel le recomandam si adeptilor alimentatiei sanatoase, precum nuritionistii.

Calitatea exceptionala a produselor este garantata de graul cultivat si de tehnologia computerizata de productie fiabila. Tehnologia de morarit moderna al morii o plaseaza printre cele mai moderne mori din Ungaria. Uzina dotata cu echipamente germane de morarit are o capacitatea de 50 tone/24 de ore.

Achizitionam graul de buna calitate ce urmeaza a fi procesat de la agricultorii, precum producatorii mici si mari din judet.

Produsele finite sunt valorificate catre consumatorii din randul populatiei, brutarii, patiserii, fabrici de articole de paste fainoase, uzine de panificatie, mici comercianti si comercianti en-gros, retele de magazine atat din tara cat si din strainatate. Descrierea detaliata a tuturor produselor furnizate poata fi gasita pe pagina noastra.

Suntem la dispozitia clientilor nostri prezenti si viitori printr-o conduita in afaceri corecta si de incredere.

Va asteptam!

Joburile firmei

Agent vanzari
Toate orasele
11-02-2013
Axello