Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Antares Clinic

Angajati
11-50
Adresa
B-dul Republicii, Nr. 25, Piatra Neamt, judet Neamt
Pagina web
www.antares-clinic.ro

Descrierea firmei

Infiintata in anul 2006, Centrul Medical Antares Srl se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Piatra Neamt, judetul Neamt.

Cu o echipa de 40 angajati cu vasta experienta in efectuarea de analize, consultatii, tratamente medicale - laborator, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania.

Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. In compania CENTRUL MEDICAL ANTARES S.R.L. se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor.

Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti.

CENTRUL MEDICAL ANTARES S.R.L. si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra .

Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Axello