Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Ansor Srl

Angajati
mai putin de 5
Adresa
Al. Trandafirilor, Nr. 1, Rm. Valcea, judet Valcea
Pagina web
-

Descrierea firmei

Metabond Valcea ; Metalubs Valcea - Promovam si comercializam produsele Metabond fabricate de Metabond Molekular - si Metalubs, Germania.

Succesul dumneavoastra e afacerea noastra!

Societatea noastra, cu peste 11 de ani de experienta in domeniul tehnologiilor de ungere, va ofera cele mai eficiente solutii de lubrifierea si protectia suprafetelor metalice. Prin scaderea frecarii, respectiv al uzurilor, ajutam clientii in scaderea cheltuielilor de intretinere a masinilor si utilajelor, marirea performantelor si protejarea mediului.

Mii de clienti au utilizat cu satisfactie produsele noastre si au folosit oportunitatile oferite de comunitatea noastra.

Dintotdeauna, visul inginerilor - si nu numai - l-a reprezentat functionarea sistemelor mecanice astfel incat sa se dezvolte o frecare minima intre componentele lor in miscare relativa, asigurandu-se astfel de eficienta economica si randamentele maxime ale folosirii lor. Acest vis poate deveni realitate, daca se au in vedere miraculoasele efecte ale tehnologiilor performante, printre care se inscrie si tehnologia Metabond.

Efectele Metabond, Metalubs
- Protejeaza suprafetele chiar si la solicitari extreme;
- Reduce frecarea interioara cu 50-60%;
- Reduce consumul de combustibil cu 7-10%;
- Dubleaza intervalul de schimb ulei;
- Contine agenti de curatire, mentine motorul curat;
- Reduce emisiile poluante.

Credem ca utilizarea acestor tehnologii, pe langa avantajele economice certe pe care le prezinta, contribuie la pregatirea omenirii pentru o noua epoca, bazata pe tehnologii mai putin poluante sau chiar nepoluante.

Daca ai cumparat produsele antifrictiune recomandate de noi si ai fost multumit de ele, poti daca doresti sa devii partenerul nostru de afaceri: in afara reducerilor de pret pe care ti le vom acorda, vei putea sa-ti dezvolti cu succes afacerea proprie intr-o noua directie, cu posibilitati extraordinare !

Joburile firmei

Colaborator vanzari Metabond
Barlad, Curtea de Arges, Iasi, Piatra Neamt, Rimnicu-Vilcea
13-06-2010
Axello