Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Anick Expres Consulting Srl

Angajati
mai putin de 5
Adresa
Bulevardul Carol, Nr.64, Bucuresti, judet Bucuresti
Pagina web
www.expres-consulting.ro

Descrierea firmei

Bine aţi venit la Anick Expres Consulting Srl

Cultura noastra profesionala si organizationala se caracterizeaza prin dorinta de a maximiza pe termen lung valoarea pentru clientii nostri, scop in care ne implicam activ pentru fiecare client in parte, pentru fiecare companie si pentru comunitate.

De ce Anick Expres Consulting SRL ?

Experienta si serviciile excelente. Depunem toate eforturile pentru a ne servi clientii si a cladi o relatie puternica cu acestia. Nu ne rezumam doar la a obtine cele mai bune oferte, ci va oferim serviciile noastre pe intreaga perioada de derulare a colaborari si va stam la dispozitie cu sfaturi ori de cate ori aveti nevoie.

Suntem capabili sa oferim servicii de calitate potrivite cu nevoile tuturor clientilor nostri, indiferent de marimea sau locatia acestora.

Despre noi
Misiune si principii
Scopul nostru este sa fim cei mai buni in ceea ce facem, in fiecare zi, la fiecare tranzactie. Actionam din convingere pentru servicii de calitate si dispunem de resurse care ne permit sa furnizam rezultate remarcabile.

In cele din urma si cel mai important suntem o companie care pune clientul pe primul plan. Stim ca performanta noastra si satisfactia clientului pot si trebuie sa mearga mana in mana. Ca atare, succesul nostru se masoara atat prin performanta prestatiei cat si prin satisfactia clientilor.

Valorile noastre
• Integritate - actionam cu etica si onestitate
• Respectarea cuvantului dat - facem ceea ce promitem
• Respect pentru oameni si afacerile lor
• Ascultarea si intelegerea clientilor
• Accesarea oportunitatilor pentru satisfacerea nevoilor clientilor
• Castig pentru toate partile implicate

Firma Anick Expres Consulting prin consultantii sai doreste a oferi potentialilor sai clienti, solutii optime de finantare.

Noi ne ocupam de partea mai putin placuta in accesarea unei finantari: calcule, comparatii, birocratie, telefoane, explicatii, gestionare timpi de raspuns, alergatura si nu in ultimul rand nervi si intrebari fara raspuns.

Nu-ti putem garanta creditul, dar iti garantam ca vei fi tratat cu respect, promptitudine, transparenta si professionalism.

Avem relatii profesionale cu o multitudine de institutii financiare astfel putand avea optiuni diversificate si multiple de finantare pentru aproape toata gama de cerinte.

Ne bazam pe relatii personale cu clientii si dorim ca aceasta sa fie o preocupare continua.

Nu percepem nici un comision din partea beneficiarului pentru serviciile prestate.

De asemenea colaborarea cu noi va ofera flexibilitate, reduceri de costuri, timp si servicii de consultanta la cele mai inalte standarde.

Economisim timpul si banii clientului, negociind conditiile contractuale dorite fara niciun cost.

Prezenta dumneavoastra in fata bancii fiind necesara doar la semnarea contractului de credit.

Daca sunteti interesati de oferta noastra de consultanta nu ezitati sa ne contactati !!!

Joburile firmei

Manager Financiar Al Proiectelor
Toate orasele
28-11-2014
Consultant Financiar - Bancar
Toate orasele
01-08-2014
Axello