Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Angels Gastronomia Deluxe Srl

Angajati
mai putin de 5
Adresa
Liviu Rebreanu, Voluntari, judet Ilfov
Pagina web
-

Descrierea firmei

Cu noi mancati sanatos!

Acordam o importanta maxima in prepararea produselor noastre, punem suflet in ceea ce facem, incat sa fiti multumiti de ceea ce va oferim.

Pregatim masa de pranz pentru masa de pranz a copiilor de la gradinite sau after-school!

Societatea noastra a fost infiintata in anul 2007 si inca de la inceput ne-am dedicat serviciilor de catering dedicate copiilor.

In prezent lucram cu afterschool si before school de la diferite gradinite de stat si private, precum si cu diferite firme in ceea ce priveste masa de pranz.

Firma noastra are profil de catering si include drept de fabricare a tuturor preparatelor culinare de orice fel si prosesare de produse alimentare, asigurare a serviciilor de alimentatie destinate revanzarii, bazate pe aranjamente contractuale cu clientul.

Preparatele noastre sunt procesate prin metoda de fierbere, coacere, inabusire. Prajire numai la cerere.

O atentie deosebita acordam materiilor prime folosite la prepararea mancarurilor, de aceea folosim numai legume proaspete, iar pentru perioada iernii ne gospodarim singuri in ceea ce priveste zarzavaturile, bulionul, borsul pentru acrit ciorbite, muraturi, etc.

Activitatea de productie este supervizata de conducere si de unitatile sanitar-veterinare de control care ne controleaza permanent in pastrarea igienii si sigurantei alimentare.

Personalul este sanatos din punct de vedere medical si controlat prin medicina muncii.

Preparatele culinare sunt insotite de aviz de insotire a marfii si declaratie de conformitate prin care societatea atesata calitatea cantitatea si prospetimea preparatelor procesate in bucataria noastra.

In speranta unei viitoare colaborari va stam la dispozitie.

Va poftim sa ne cunoasteti!

Axello