Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Angel Company Srl

Angajati
mai putin de 5
Adresa
Uranus, 4 A, Timisoara, judet Timis
Pagina web
www.angel-company.ro

Descrierea firmei

Angel Company

Importator direct de gresie portelanata Italia, gresie de exterior, gresie de trafic intens,panouri pentru cofraje tip Doka, grinda H20 tip Doka, tigla ceramica Italiana, caramida aparenta Italia, placi ceramica Cotto.

Oferim servicii de taiere/debitare gresie portelanata. Efectuam plinte, elemente de treapta, ornamente, etc.

Inca de la infiintarea societatii noastre am pus un deosebit accent pe seriozitate, respect si corectitudine, astfel incat ne putem considera un partener serios si de incredere.

Din echipa noastra fac parte profesionisti cu reputatie ce va pot oferii solutii complete de santier pentru eventualele situatii ce pot aparea pe parcursul unei lucrari.

Atentia noastra este indreptata spre clientii care au nevoie de o gresie portelanata Italiana de calitate si nu in ultimul rand oferim solutiile cele mai bune pentru a monta o gresie portelanata de exceptie.

In cea ce priveste solutiile profesionale de constructii oferim constructorilor sisteme complete de cofrare cum ar fi panourile pentru cofraje tip Doka, grinda H20 tip Doka, popi metalici, montanti cofraje, pana montant, distantieri pentru cofraje, decofrol, etc.

Datorita partenerilor si clientilor nostri, putem fi mandri ca in portofoliul nostru avem nume de referinta pe piata constructiilor din Romania.

Politica firmei noastre este de a oferii clientilor si colaboratorilor nostri
CEL MAI BUN RAPORT CALITATE-PRET!

Amintim faptul ca suntem printre cei mai competitivi in ceea ce priveste disconturile pe care le oferim colaboratorilor nostri.
Pentru informatii cu referire la produse va rugam sa ne contactati.

Cu stima !
Echipa Angel Company

Axello