Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Anemona Com Srl

Angajati
11-50
Adresa
Str. Pielari, Nr. 57, Ploiesti, judet Prahova
Pagina web
www.anemonacom.ro

Descrierea firmei

Infiintata in anul 2000, SC Anemona COM SRL este specializata in importul si distributia de echipamente pentru finisarea documentelor precum aparate pentru laminat documente, aparate pentru indosariat documente cu spire din plastic sau din metal, aparate pentru brosat cu termoclei, aparate pentru indosariat cu nituri din plastic, ghilotine manuale, electrice si hidraulice, distrugatoare de documente, testere bancnote, capsatoare si perforatoare profesionale, cat si o gama larga de accesorii si consumabile aferente domeniului de activitate !

Gama larga de produse oferite combinat cu un control riguros al produselor comercializate, cat si stocurile impresionante detinute in orice moment ne plaseaza in pozitie de top ca importatori si distribuitori din domeniul produselor pentru finisarea documentelor.

Fiind formata si condusa de o echipa tanara si ambitioasa societatea noastra a avut inca de la inceput o crestere continua, nerinregistrand niciodata perioade de regresie sau stagnare.

Multumind pe aceasta cale partenerilor nostrii, va asiguram ca scopul nostru a fost si este in continuare sa oferim produse si servicii excelente la cel mai bun raport calitate-pret din piata.

Politica noastra de vanzari este indreptata catre client prin abordarea relatiilor comerciale cu un grad mare de flexibilitate in raport cu nevoile specifice fiecarui client in parte.

Va asiguram ca intotdeauna suntem purtati de dorinta continua de a perfectiona produsele oferite si de a oferi un serviciu post-vanzare de exceptie. In speranta ca oferta noastra vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra va asteptam sa ne contactati.
Toate preturile produselor afisate pe acest site includ TVA.

Cu stima,
Echipa ANEMONA COM SRL

Joburile firmei

Tehnician Departament Service
Ploiesti
29-12-2010
Specialist Vanzari
Ploiesti
09-05-2008
Axello