Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Andrus Emi Srl

Angajati
mai putin de 5
Adresa
Str. Logofat Tautu, Nr. 15, Harlau, judet Iasi
Pagina web
www.andrus-emi.ro

Descrierea firmei

Firma noastră Andrus-Emi intelege durerea dvs, de aceea aratam tuturor clientilor nostri respect; deviza noastra fiind: profesionalism, demnitate si promptitudine.

Cand pierdem pe cineva drag, ramanem cu regretul ca nu i-am aratat intreaga dragoste.

Pentru ca intelegem asta, suntem alaturi de dvsși dorim ca ultimul omagiu si drumul spre eternitate sa fie unul decent, incununat cu toata recunostinta si respectul cuvenite.

Conform doleantelor dvs ne putem ocupa pana la cel mai mic detaliu de intreg protocolul: intocmirea tuturor documentelor necesare, pregatirea decedatului si a sicriului, transportul mortuar cat si al intregului cortegiu funerar, respectarea traditiilor religioase, aranjamente floral.

Oferim servicii funerare de la A - Z in orasul Harlau, in judeţul Iasi si nu numai, oferind o gama variata de produse necesare pentru intregul ritual al inmormantarii: consultanţă specializata gratuită in acest domeniu, sicrie de diferite esente, modele, la cele mai avantajoase preturi, capac sicriu frigorific, catafalc,igienizare, cosmetizare, imbalsamare, articole inmormantare care satisface orice nevoie, colivă, colaci, set pomeni, praznice.

Toate acestea prin cele doua magazine din: orasul Harlau, satul Cotnari, comuna Cotnari.
Mai nou firma noastra va pune la dispozitie un nou magazin in orasul Harlau, str. Stefan cel Mare si Sfant, in fosta cladire a ROMTELECOM langa parc. in acest magazin puteti gasi articole de imbracaminte si incaltaminte de cea mai buna calitate. CONFORT STIL SI ELEGANTA, este deviza noastra. Va asteptam cu drag.
Mai multe detalii pe www.andrus-emi.ro

Axello