Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Anda Confection Cami Srl

Angajati
5-10
Adresa
Str. Patrana, Nr. 7, Pucioasa, judet Dambovita
Pagina web
www.lenjeriepat-hotel.ro

Descrierea firmei

Firma noastra a incercat si a reusit sa se impuna pe o piata suprasaturata cu confectii de import, prin produse de calitate superioara la preturi accesibile, realizate din materiale din bumbac 100% atent alese, in culori pastel precum si imprimate, creponat sau neted, satinat sau damasc.

Produsele companiei sunt in exclusivitate de marca identificandu-se prin calitate , rezistenta in timp si design deosebit. Doar la noi gasesti lenjerii de pat rezistente si de calitate, pilote perne si saltelute de protectie adaptate necesitailor tale, perdele, draperii si cuverturi de pat in culori si design ce se potrivesc cu camera ta sau cu camera de hotel.

Pentru realizarea unei atmosfere cat mai placute si relaxante a locuintei dumneavoastra, care sa va defineasca personalitatea, este firesc sa va doriti ca lenjeriile sau pilotele matlasate, cuverturile pentru pat sau pernele sa reflecte stilul dumneavoastra, indiferent daca acesta este lejer, relaxat sau mai formal, elegant sau pur si simplu indifferent.

Colectia noastra de tesaturi si desene reflecta ultimele tendinte in materie de textile pentru casa,chiar daca preferati culorile calde sau reci, imprimeurile florale sau cele geometrice ori traditionalele lenjerii albe, structura noastra sortimentala cuprinde produse pentru toate gusturile si se diferentiaza prin paleta cromatica variata, desene si finisaje deosebite, tesaturi din fibre naturale de o calitate superioara, durabilitate si prin faptul ca sunt usor de A ´┐Żntretinut, lucruri care contribuie la mentinerea starii dumneavoastra de confort.

Profesionalismul, promptitudinea si seriozitatea cu care tratam fiecare Client sunt trasaturile ce ne definesc iar dorinta de a aduce un plus de confort prin utilizarea produselor realizate de noi, ne motiveaza.

Avem satisfactia de a asigura produselor noastre raportul optim calitate / pret, tehnologie la standarde europene si un design deosebit.
Anda Confection Cami SRL Pucioasa, bazandu-se pa vasta experienta ce o are in domeniul textilelor pentru hotel, s-a adaptat in permanenta la nenumaratele cerinte ale clientilor sai, astfel ajungand sa produca lenjerii de pat pentru hotel, pilote, perne, saltelute protectie, fete de masa, naproane, servete, perdele, draperii, cuverturi de pat, huse pentru scaune si orice alt produs textil de care clientii nostri au nevoie, dupa orice forma, dimensiune si din orice material.

Axello