Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

An-mar Impex S.R.L.

Angajati
11-50
Adresa
satu nou de jos, nr. 276, Baia Mare, judet Maramures
Pagina web
-

Descrierea firmei

Inca de la infiintare An-mar Impex S.R.L. si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra.

Cu un efectiv de 24 angajati, An-mar Impex S.R.L. comercializeaza o gama larga de anvelope, amortizoare, claxoane, service auto. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare.

Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei.

Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata.

Principala preocupare a companiei An-mar Impex S.R.L. este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre.

Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Joburile firmei

Tinichigiu vopsitor auto
Baia-Mare
26-07-2011
Axello