Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Amzei Hotel - International Turism Srl

Angajati
11-50
Adresa
Piata Amzei, Nr. 8, Sector 1, Bucuresti, judet Bucuresti
Pagina web
-

Descrierea firmei

Intimitate si lux in centrul Bucurestiului

Amzei Hotel va ofera cele mai noi si moderne facilitati, toate acestea intr-un stil clasic-elegant in apropierea celei mai renumite artere bucurestene : Calea Victoriei.

Prin contrast fata de atmosfera traditionala a marilor lanturi hoteliere, Amzei Hotel este un hotel tip boutique, un loc plin de personalitate care asigura cel mai mare respect fata de intimitatea tuturor oaspetilor sai.

Amzei Hotel este situat in zona ultracentrala a orasului Bucuresti, pe Strada Piata Amzei nr. 8, aproape de Calea Victoriei, la 30 minute de Aeroportul International Henri Coanda

Amzei Hotel are 22 de camere toate echipate cu cele mai moderne facilitati. Hotelul dispune de bar, salon de mic dejun si o sala multifunctionala de 40 locuri, locul perfect pentru conferinte, seminarii, training, intalniri manageriale, conferinte de presa, aniversari, alte evenimente petreceri mondene, lansari de produse. Sala este dotata cu echipamente moderne audio-video, flip-chart,internet de mare viteza.

Designul stilizat al camerelor combina mobilierul clasic si elegant cu facilitati moderne in urmatoare structura : 4 camere standard, 14 camere deluxe, 4 junior suite

Confortul dumneavoastra este important pentru noi si de aceea toate camerele sunt echipate cu : acces cu cartela magnetica, aer conditionat, telefon,acces gratuit la internet de mare viteza, Televizoare LCD, safe si minibar.

Amzei Hotel ofera servicii de prima clasa tuturor oaspetilor sai : parcare, ascensor pentru persoane, mic dejun inclus in tariful camerei, apel de trezire, pastrare bagaje, acces la presa locala,receptie si transmisie fax.

Hotelul dispune de bar, salon de mic dejun si o sala multifunctionala de 40 locuri, locul perfect pentru conferinte.

Joburile firmei

Curier / Bellboy Hotel
Bucuresti
28-05-2015
Curier / Bellboy Hotel
Bucuresti
20-05-2013
Receptioner hotel
Bucuresti
08-01-2013
Curier / Bellboy Hotel
Bucuresti
11-09-2012
Curier / Bellboy Hotel
Bucuresti
01-09-2011
Camerista hotel
Bucuresti
22-07-2011
Axello