Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Amylon S.a.

Angajati
51-100
Adresa
Soseaua Alba Iulia, 70, Sibiu, judet Sibiu
Pagina web
www.amylon.ro

Descrierea firmei

Societatea Comerciala a fost constituita in 1920, sub denumirea Amylon. In 1948 societatea a fost nationalizata iar in 1970 fabrica Amylon a fost inglobata in Combinatul de Industrie Alimentara din Sibiu; dupa dizolvarea Combinatului, fabrica Amylon impreuna cu fabrica de bere Sibiu au format Intreprinderea de Bere Amidon Sibiu.

In 1990 SC Amylon Sibiu s-a infiintat in forma actuala prin reorganizare in urma divizarii Intrepriderii de Bere Amidon Sibiu. Obiectul de activitate¬ ¬ ¬ ¬ Asigurarea cu materii prime, producerea si comercializarea amidonului, glucozei, derivatelor si subproduselor acestora, rezultate din procesul de fabricatie; realizarea de prestari si servicii pentru terti; efectuarea de operatiuni de import - export in domeniul sau de activitate

SC Amylon Sibiu este una dintre cele mai vechi fabrici producatoare de glucoza din Romania. Societatea a fost infiintata inca de la inceput ca societate pe actiuni, fiind recunoscuta pe plan national pentru calitatea produselor sale inca de la inceput.

Incepand cu septembrie 2002, SC Amylon SA Sibiu, a fost preluata de Grupul Boromir.

Misiunea si obiectivele societatii consta in mentinerea si promovarea sub semnul traditiei si calitatii a tuturor produselor si serviciilor, si in acelasi timp diversificarea gamei de produse oferite colaboratorilor nostri.

Urmarind indeaproape cerintele pietei interne si intenationale, compania noastra mai pune la dispozitia actualilor si potentialilor colaboratori, - in afara produselor consacrate (glucoza solida si lichida) produse noi, cum ar fi germeni de porumb, gluten, amidon, tablete de glucoza cu aroma de lamaie si menta, si rahat.

Axello