Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Amonra Sun Srl

Angajati
mai putin de 5
Adresa
Lascar Catargi, Iasi, judet Iasi
Pagina web
www.garduri-modele.ro

Descrierea firmei

Suntm o echipa ce am identificat nevoia oamenilor de a-si imprejmui proprietatile cu ceva sigur, durabil in timp, ceva ce sa ofere intimitate, sa delimiteze foarte bine terenurile si in acelasi timp sa fie frumos si sa se incadreze perfect in zona rezidentiala sau industrial din care fac parte.
Astfel ca energia ce a fost depusa in cercetarea, organizarea, productia si distributia produselor noastre da roade si suntem apreciati pentru calitate si servicii.

Produsele noastre sunt certificate si respecta toate standerdele impuse.

Incercam sa avem o comunicare cat mai buna cu potentialii clienti, astfel incat sa punem la dispozitie cunostintele noastre in ceea ce priveste imprejmuirea cu prefabricate din beon armat.

Desi avem cele mai multe modele de placi si stalpi ce se monteaza usor, tip lego, peste 140 modele, suntem in continua dezvoltare si atenti la ce preferinte sunt pe piata si aducem modele noi in fiecare an.

Incercm sa avem preturi accesibele si atunci cand ne este solicitata o estimare de pret, luam in calcul mai multe criterii: cantitate, inaltime, model stalpi,unde trebuie sa ajunga prefabricatele si                formam cea mai buna oferta pe comanda solicitata.

Clientii ne recomanda si in urma statisticii (15 ani din cei 25 de cand producem) am ajuns la concluzia ca 75 % din clientii nostri ne-au recomandat sau au revenit pentru a imprejmui alte proprietati.

Noi, cei ce reprezentam firma, avem experienta de peste 15 ani in productia si distribuirea produselor noastre. Certificatele si diplomele sunt cele ce confirma acest lucru.

Materialele folosite pentru productia produselor noastre, sunt de inalta calitate, pentru ca in acesti multi ani, ne-am invatat sa negociem si sa obtinem contracte foarte avantajoase pentru materie prima de cea mai buna calitate.

Tehnologia folosita e de ultima generatie.

Clientii ne recomanda pentru calitatea produselor si seriozitatea in livrari.

Axello