Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Amifidel Com Srl.

Angajati
mai putin de 5
Adresa
Bd. Unirii, Nr. 61, Bl. F3, Ap. 304, Bucuresti, judet Bucuresti
Pagina web
-

Descrierea firmei

Amifidel este prietenul tau fidel in rezolvarea oricarei probleme legata de compensarea automata a energiei reactive cu regulator de factor de putere ultraperformant, condensatoare ecologice, non PCB si contactoare specializate pentru sarcina capacitiva.

Apelati cu incredere la serviciile noastre de masurari gratuite de consumuri reactive ca aparate de masura Chauvin Arnoux, in vederea dimensionarii corecte a necesarului de baterii de condensatoare.

Furnizorii nostri sunt Vishay - SUA, diviziile Roederstein, Esta - Germania si Benedikt & Jager - Austria.

Infiintata in anul 1997, Amifidel Com S.R.L. isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate.

Compania Amifidel Com S.R.L. va pune la dispozitie servicii de calitate privind instalatiile de compensare energie reactiva. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania.

Clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea firmei si calitatea produselor noastre. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie.

Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda.

Experienta Amifidel Com S.R.L., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri.

In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Axello