Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Americasa Srl

Angajati
5-10
Adresa
Str. Octavian Goga nr. 29, Cluj Napoca, judet Cluj
Pagina web
www.gardulmeu.ro

Descrierea firmei

Firma Americasa este importator si distribuitor pentru sisteme de garduri si porti metalice, garduri si porti din PVC, garduri mobile delimitare evenimente sau organizare de santier, sisteme de culisare porti si usi de hala, sisteme autoportante CAIS, accesorii porti.

Gardurile si portile metalice sunt produse de lideri europeni in domeniul imprejmuirilor si securitatii si au o durata de viata mare garantata prin procesul de fabricatie ce include galvanizarea si plastifierea.

Suntem reprezentantii firmelor : HERAS , WISNIOWSKI, CAIS, LOCINOX, ZND CE, KONSPORT, CARDIN.

Gardul din pvc sau gardul american este un sistem de garduri din PVC, produs ce are o durata de viata de peste 30 de ani, rezistenta la temperaturi extreme, nu are costuri de intretinere in comparatie cu alte tipuri de garduri, cum ar fi gardul de lemn sau cel de fier forjat.

Din anul 2016 Americasa a semnat contractul de reprezentant exclusiv cu firma CAIS din Cehia  - producator cu o experienta de peste 20 de ani in producerea de componente de calitate pentru toate tipurile de porti culisante, porti autoportante, usi de hala, porti batante, etc.
Toate produsele CAIS sunt fabricate la fabrica din Cehia si respecta toate standardele europene de calitate.

Astfel suntem reprezentanti exclusivi ai producatorului CAIS si distribuitor al produselor  in zona Transilvania, Banat, Crisana si Maramures.

Axello