Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Ambigram Srl

Angajati
mai putin de 5
Adresa
Str. Lt. Ionescu Baican, Nr. 47, Bucuresti, judet Bucuresti
Pagina web
-

Descrierea firmei

Proiectarea si calitatea unui Hot Tub (denumit si jacuzzi, cada de hidromasaj, mini-piscina) sunt deosebit de importante. Consumul de electricitate si costurile de intretinere pot fi ridicate in cazul in care alegeti un produs de calitate inferioara. Nu de putine ori produse de calitate inferioara sunt prezentate pe piata ca avand calitate superioara, iar adevarul este aflat dupa ce se face achizitia.

Produsele portabile Arctic Spas sunt concepute special pentru clima aspra a zonei de nord a Canadei, ceea ce inseamna ca ele sunt mai durabile, au costuri de mentenanta mai scazute si sunt mai usor de utilizat, chiar daca acest ultim aspect este relativ la abilitatile fiecarei persoane.

Dotari unice cu sisteme precum FreeHeat, podeaua Forever Floor, sistemul Total Access, capacul prelata Mylovac fac din Arctic SPA cea mai buna alegere in materie de jacuzzi cu o singura conditie: calitatea si eficienta sa fie criteriile cele mai importante ale achizitiei.

Va recomandam sa vizitati sectiunea de imagini sau sa urmariti canalul Youtube dedicat pentru a vedea modul in care clientii nostrii au instalat produsele achizitionate.

Pe masura ce veti vizualiza informatiile si veti privi graficul de comparare prezentat mai jos in aceasta pagina, vrem sa va asiguram ca dincolo de calitatea exceptionala a elementelor de baza ale produselor noastre suntem preocupati deasemeni sa punem la dispozitia clientilor toate elementele necesare, ca de exemplu culori, aromaterapie, interactivitate, care sa transforme produsul achizitionat in elementul central de relaxare, terapie si de ce nu in factorul central al regasirii echilibrului familial.

Joburile firmei

Consultant vanzari
Toate orasele
16-02-2015
Axello