Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Amar Solar Energy Invest

Angajati
mai putin de 5
Adresa
Ion Nistor, Nr. 4, Sector 3, Bucuresti, judet Ilfov
Pagina web
http://amarsolarenergy.ro/

Descrierea firmei

Construind un viitor durabil

Misiunea noastra este sa dezvoltam o lume a��Verdea��. Noi intelegem ceea ce poate face diferenta. Calea unei dezvoltari durabile este singurul drum.Asigurati-va ca lumea in care traim este un loc unde toti impreuna, in armonie putem sa ne dezvoltam.

La Amar Solar Energy credinta noastra este exprimata ferm cu privire la utilizarea energiei regenerabile pentru a atinge dezvoltarea curate, durabila a mediului pe scara globala.

Noi toti putem face diferenta. Noi toti trebuie sa facem diferenta.

De la imaginatie la realitate
Imaginati-va un viitor sustinut de SOARE .Masinile voastre alimentate de cellule solare construite undeva pe drum, facturi de energie mai mici si facilitati publice care lumineaza in noapte fara costuri pentru platitorii de impozite.

Amar Solar Energy crede intr-un viitor in care energia curate a Soarelui este valorificata prin intermediul aplicatiilor comerciale, civile .ale consumatorilor finali.

Echipa si realizari

Tanara echipa Amar Solar Energy Invest este                colaborul                companiilor China Solar si China Wind din Germania fiind recunoscuta experienta de peste 15 ani a inginerilor specializati in proiectare si constructii low energy, management si antreprenoriat participa la procedurile de audit tehnic al proiectelor parcurilor solare fotovoltaice in vederea implementarii.

In Austria                am instalat 30KWp am realizat                                                                 Proiectul primului acoperis fotovoltaic din Bucuresti, platforma industriala Militari, cu o putere de 100 KW, sunt in derulare alte investitii in valoare de 14.000.000 euro

Din echipa noastra fac parte Specialistii autorizati ANRE cu o experienta de peste 17 ani in lucrari la retele electrice demedie si inalta tensiune proiectanti de sisteme fotovoltaice calificati la Heat Spring University- SUA, ingineri si arhitecti cu peste 15 ani de experienta in proiectare.

Axello