Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Amadi & Co Comimpex Srl

Angajati
11-50
Adresa
Strada Pastorului, Nr. 29, Cluj-napoca, judet Cluj
Pagina web
www.amadi.ro

Descrierea firmei

Amadi - instalatii frigorifice, service instalatii, proiectare, montaj.

Infiintata in anul 1993, Amadi & Co Comimpex Srl. se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta pe piata de profil din Romania.

Firma Amadi & Co Comimpex S.R.L. are o echipa de angajati cu vasta experienta in domeniul de distributie, reparare, montaj, executie si intretinere a instalatiilor frigorifice industriale.

Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate adaptate nevoilor dumneavoastra. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru si calitatii produselor comercializate, pentru garantarea unei maxime satisfactii a clientilor nostri.

Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere, avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partener de incredere pentru dumneavoastra.

Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra.

Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele si servicile companiei noastre.

Site: www.amadi.ro

Produse comercializate: camere frigorifice, agregate frigorifice, instalatii frigorifice, depozie frigorifice, containere frigorifice, dulap frigorific, hale frigorifice, tunele congelare, camera refrigerare, camera congelare, camere frigorifice second hand, instalatii frigorifice second hand, camere frigorifice pret, etc.

Joburile firmei

Axello