Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Alxphone

Angajati
5-10
Adresa
B-dul 22 Decembrie, Bl. 44, Parter, Deva, judet Hunedoara
Pagina web
http://alxphone.shopmania.biz/

Descrierea firmei

SC „Alxphone” SRL a fost infiintata in anul 2002.

Societatea comercială „ALXPHONE”SRL se găseşte în stadiul de dezvoltare/ creştere.
        
Prin corectitudine, seriozitate şi prin complexitatea serviciilor oferite şi-a câştigat respectul şi loialitatea principalilor săi clienţi curenţi ca şi un număr tot mai mare de clienţi potenţiali.
        
Politica firmei este reprezentată de corectitudine si fidelitate în relaţiile sale cu clienţii, toate acestea conferindu-i o bună poziţie pe piaţă.
        
Societatea comercială „ALXPHONE”SRL are ca principal obiect de activitate comercializarea cu telefoane mobile si accesorii. De asemenea ea se mai ocupa si de service GSM.

În viitorul apropiat nu urmăreşte schimbarea obiectului de activitate, bazându-se în continuare pe aceleasi criterii, in scimb doreste sa se extinda pe piata cu noi noi achizitii: GPS-uri si DVD playere.
        
Atu-urile firmei sunt legate de calitatea serviciilor oferite, de promptitudinea şi seriozitatea cu care tratăm clienţii.

Seriozitatea firmei este şi o politică de promovare în acelaşi timp, clienţii mulţumiţi atrăgând la rândul lor alţi clienţi.

De asemenea promovarea se face cu ajutorul internetului, prin adresa de mail si de curand prin site-ul fimei www.alxphone.ro.

Joburile firmei

Tehnician Service GSM
Deva
02-05-2010
Axello