Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Altiterm Srl

Angajati
11-50
Adresa
Str. Marasti, Bl. T2, Parter, Suceava, judet Suceava
Pagina web
www.altiterm.ro

Descrierea firmei

Executam panouri radiate in infrarosu.

Incalzirea prin undele in infrarosu da senzatia radiatiei solare. Inlocuieste caldura solara si are un efect benefic asupora organismului nostru. Patrunde pana in  adancimea tesuturilor, mareste energia celulelor, si stimuleaza autovindecarea.

Avantajul panourilor infra este ca nu incalzesc aerul ci corpurile din incapere. Incalzeste prin radiatie corpurile solide, care la randul lor incalzesc aerul. Incalzirea cu panourile infra este o solutie foarte avantajoasa din punct de vedere energetic, are o eficienta de 97%, si scade costurile cu 10 -30%. Si nu in ultimul rand, este estetic. Economisirea de energie se obtine si printr -o izolare corespunzatoare a peretilor exteriori. Se foloseste pentru incalzirea: picioarelor sub masa, incaperilor mici si mari, birouri, hale. Usor de instalat, nu necesita aprobari, nu produce electrosmog.

Cat functioneaza panourile?

Durata de functionare depinde de urmatorii factori: diferenta de temperature (exterioara-interioara) si termoizolatia incaperii. Cu cat diferenta dintre temperatura exterioara si interioara este ma i mare, cu atat mai mult vor functiona panourile. Cu cat mai slaba este izolatia, cu atat pierderile de energie sunt mai mari, deci durata de functionare a panourilor creste. Exemplu: Daca terperatura afara este de -5 – 0C temperatura interioara este de 20 – 22 grd C, perete este din caramida 30 cm are tencuiala exterioara si interioara,    izolatie din polistiren de 5 cm. In aceste conditii durata de functionare este de cca. 10 ore/zi.

Consumul de curent electric depinde de aparat, temperatura exterioara, gradul de izolare al incaperii etc.

In medie, iarna, un aparat functioneaza efectiv intre 4 si 12 ore in functie de temperatura exterioara si gradul de izolare al incaperii. Daca avem un SR 8 de 866W, inseamna aprox. 6 KW/zi, adica aprox. 200 KW/luna pentru o camera de aproximativ 18 mp (2,5 m inaltime) mediu izolata termic (cu geam termopan, dar fara izolatie de polistiren).

Axello