Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Altecovent Srl

Angajati
mai putin de 5
Adresa
Nr. 836, Corund, judet Harghita
Pagina web
https://ventilatiecurecuperarecaldura.ro/

Descrierea firmei

Sisteme ventilatie cu recuperare de caldura centralizata si descentralizata

Avem o experienta mare in montarea si functionarea sistemelor HVAC si in satisfacerea nevoilor clientilor in legatura cu sistemele descentralizate.

Sistemele noastre sunt ventilator cu recuperare de caldura si de baie, care la compania noastra sunt de calitate superioare, de exemplu brandurile Aspira, Novingair, Aerauliqa si de calitate premium ca brandurile SEVi, Wafe, inVENTer si Komfovent.

La cerere oferim servicii instalare, carotare profesionala perete si montare unitate ventilatie profesional.

O unitate de ventilatie de recuperare de caldura, este cea mai eficienta solutie de aerisire din puct de vedere energetic, cu pierderi minime de caldura in case, pensiuni, apartamente, scoli si birouri, si cu cel mai scazut cost al energiei . Cu folosirea constanta acestor echipamente , obtinem un nivel ridicat oxigenului in aerul proaspat interior, fara poluanti, mucegai in mediul interior, in plus obtinem economii pentru costurile de incalzire si racire.

Pe tot timpul anului, fara deschiderea usilor sau a ferestrelor fara pierdere de caldura totala, dar cu Bypass de vara in sezonul cald la nopti, este important sa ai un schimbator de aer fara recuperare de caldura.

Axello