Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Aliraz Trade

Angajati
mai putin de 5
Adresa
Str. Alecu Russo, Bl. 47, Sc. B, Ap. 5, Bacau, judet Bacau
Pagina web
www.transportutilajebacau.ro

Descrierea firmei

Compania Aliraz Trade Bacău vă oferă servicii de transport tractoare, utilaje agricole, utilaje de construcții, etc atât intern cât și internațional pe camioane complete de la 1,5T până la 40T. În funcție de dimensiunile utilajului, greutatea acestuia și punctele de sprijin vă oferim cea mai bună variantă de transport.

Transportăm UTILAJE AGRICOLE ca de exemplu: Tractoare agricole ; Remorci agricole; Balotiere; Discuri; Pluguri; Cositoare; Semănătoare; etc. toate în limita a 40Tone.

Transportăm UTILAJE DE CONSTRUCȚII ca de exemplu: Bob-cat ; Miniescavatoare; Pompe beton; Schele; Motostivuitoare; Containere muncitori; Cilindri vibrocompactoare; etc

Căutăm colaborare în rândul firmelor care închiriază utilaje de construcții și al firmelor ce comercializează utilaje agricole.

Deținem asigurare CMR., bunurile transportate fiind asigurate atât pe plan intern cât și internațional.

Alege serviciile de transport oferite de ALIRAZ TRADE si vei beneficia de prețuri competitive, promptitudine și siguranța că utilajul tău va ajunge la destinație în cel mai scurt timp posibil și în cele mai bune condiții de transport.

Axello