Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Aliance Prod Natura Srl

Angajati
11-50
Adresa
Str. Cozla, Nr. 8A, Bl. A32, Sc. A,, Ap. 5, Bucuresti, judet Bucuresti
Pagina web
www.6v.ro

Descrierea firmei

Sc Aliance Prod Natura Srl colaboreaza cu firma CaliVita International.

Toate produsele se livreaza direct din depozitul firmei CaliVita International, pentru persoanele din toata tara.Pentru Bucuresti se poate opta pentru cumpararea direct din magazin prin intermediul unui reprezentant al firmei Sc Aliance Prod Natura Srl eliminand astfel taxa de expediere.

Prin consumul produselor si recomandarea si altor persoane sa consume aceste produse puteti sa castigati bani, atat D-voastra, cat si persoanele carora le-ati recomandat.

Mai multe amanunte pe site-ul firmei www.6v.ro

CaliVita International fabrica si comercializeaza suplimente alimentare de cea mai inalta calitate, care ajuta la contracararea efectelor devastatoare ale mediului la adresa sanatatii.

Consumul adecvat si regulat al acestor suplimente este o parte indispensabila a unui stil de viata modern, sanatos, dinamic. Oferindu-va o gama larga de suplimente de cea mai buna calitate, produsele CaliVita sunt fabricate dupa cele mai inalte standarde. Pentru a-si dezvolta suplimentele, CaliVita International aplica constant ultimele descoperiri ale stiintelor moderne nutritionale, combinate cu utilizarea preparatelor medicinale traditionale, dar foarte eficiente, care apartin unor culturi diferite si au o vechime de câteva sute, ba chiar mii de ani.

Aceasta imbinare a stiintei si traditiei este ceea ce face ca linia de produse CaliVita sa fie cu adevarat unica. Agentii activi din suplimentele CaliVita includ vitamine, antioxidanti, aminoacizi si plante, toate ajutand la mentinerea unei sanatati optime si la întarirea sistemului imunitar al organismului.
Produsele sunt fabricate in Statele Unite, conform standardelor Administratiei Alimentelor si Medicamentelor (FDA), din materii prime de origine naturala. Toate produsele CaliVita detin garantia calitatii 100% de la CaliVita International.Oferim impreuna cu un partener strain produse naturale extrase printr-o metoda unica de presare la rece fara adaus de conservanti sau chimicale, folosite pentru prevenirea si tratarea diverselor afectiuni.

Va oferim colaborare si un castig suplimentar in cadrul aceastei firme.

Axello