Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Algrup Servicii Integrate De Securitate Srl

Angajati
101-500
Adresa
Primaverii, Slatina, judet Olt
Pagina web
www.algrup.ro

Descrierea firmei

www.algrup.ro

ALGRUP Security, va poate monitoriza bunurile si a proteja proprietatile, fiind autorizata sa detina in dotare si sa foloseasca pentru desfasurarea in mod corespunzator a activitatilor de paza, armament si munitie. Societatea noastra dispune de dispecerat zonal de monitorizare a sistemelor de alarma pe linie telefonica si frecventa GSM.

Poate asigura clientul de monitorizare si supraveghere video, oferind cele mai bune produse pe piata. Dezideratul nostru principal este asigurarea unei stari permanente de protectie clientilor firmei noastre, indiferent de forma si sistemul pe care il prefera.

PRIORITATEA NOASTRA � ESTE SECURIZAREA AFACERII DUMNEAVOASTRA.

Servicii Paza si Protectie AG Security.

Algrup Security ofera servicii de paza umana la obiective private, instaleaza sisteme tehnice de alarma la efractie si supraveghere video, control acces si detectie in caz de incendiu. Prestam servicii de monitorizare a sistemelor de alarma si interventie rapida la eveniment si organizeaza cursuri de formare profesionala pentru agenti de securitate.

MISIUNEA AG SECURITY
Noi suntem solutia! Noi oferim servicii de calitate pornind de la standarde ridicate pe termen lung. Obiectivele noastre sunt:

- asigurarea pazei si protectiei eficiente la un nivel de calitate care sa satisfaca orizontul de asteptare si cerintele beneficiarului;
- imbunatatirea continua a calitatii produselor si serviciilor prestate prin adaptarea permanenta la solicitarile clientilor;
- imbunatatirea substantiala a raportului calitate - pret, concomitent cu realizarea unei eficiente sporite in prestarea serviciilor.

In vederea obtinerii acestor rezultate firma noastra propune realizarea de sisteme integrate (paza umana, sisteme tehnice si cursuri de calificare), care sa deserveasca cerintele clientilor.

Paza buna trece primejdia rea - spune un vechi proverb romanesc. In zilele noastre, in care respectul pentru proprietatea privata e un concept cu care se opereaza doar la nivel declarativ, iar institutiile statului insarcinate cu siguranta cetateanului si protejarea bunurilor acestuia actioneaza lent si deseori lipsit de eficienta, fiecaruia ii revine sarcina de a isi asigura protectia de care considera ca are nevoie.

Joburile firmei

Agenti interventie
Slatina
26-01-2016
Agenti interventie, ingineri it, vanzatori
Slatina
26-04-2015
Axello