Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Alfra Forever Srl

Angajati
mai putin de 5
Adresa
I.L.Caragiale, Nr.16, Galati, judet Galati
Pagina web
www.rezervoaredemotorina.ro

Descrierea firmei

Societatea noastra, cu activitate din 2006, are ca obiect de activitate comercializarea de pompe de motorina sau benzina si rezervoare fixe sau mobile de motorina sau benzina, fiind importator direct si autorizat al marcilor: Piusi (Italia), Ama (Italia), Di-Camillo (Italia).

Gama de produse pusa la dispozitia dvs., are ca destinatie alimentarea cu carburant in domenii precum: agricultura, constuctii, transporturi, etc.

Necesitatea achizitionarii unei pompe de motorina sau a unui rezervor fix sau mobil, deriva din economia realizata prin evitarea pierderilor, comoditatea cu care se realizeaza transvazarea, siguranta data de posibilitate de a avea propriul sistem de transfer si stocare de combustibil.

Avand in vedere experienta in domeniu din tarile avansate, am ajuns la concluzia ca aceste pompe si rezervoare de motorina elimina riscul de a fi in neconcordanta cu legislatia privind protectia mediului inconjurator, legislatie aflata in proces de armonizare cu cea europeana.

Obiectivul companiei este de a comercializa si oferi servicii performante, la cele mai inalte standarde de calitate.

Flexibilitatea, disponibilitatea si promptitudinea sunt criteriile pe care isi desfasoara activitatea cu succes de peste sase ani pe piata locala de profil.

Performanta si productivitatea sunt cerinte standard atat pentru solutiile promovate de societate, cat si pentru angajatii sai.

Compania este intr-un continuu proces de dezvoltare teritoriala, asigurand pachete integrate de servicii de consultanta, comercializare, si servicii post-vanzari pentru toate produsele din portofoliu.

Joburile firmei

Reprezentant vanzari
Toate orasele
27-05-2014
Axello