Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Alfa Mechim S.r.l.

Angajati
11-50
Adresa
Str. Filipescu D., Nr. 2A, Buzau, judet Buzau
Pagina web
www.alfamechim.ro

Descrierea firmei

Cu o experienta de peste 20 de ani, infiintata in 1993, societatea comerciala Alfa Mechim Buzau este in prezent producatoare de adezivi si lacuri, produse cosmetice si de intretinere.

Obiectivul nostru este obtinerea unor produse de calitate la preturi competitive pe piata.

Eforturile echipei manageriale depuse pentru realizarea acestui obiectiv major s-au concretizat de-a lungul anilor prin constanta vanzarilor, ca si prin experienta dobandita in acest timp.

Preocuparea echipei din Alfa Mechim pentru aplicarea celor mai noi concepte de management continua si in prezent.

Obiectivele calitatii la Alfa Mechim:
Cresterea gradului de satisfactie si mentinerea increderii clientilor nostri, obtinute prin concentrarea asupra cerintelor acestora;
Cresterea gradului de satisfactie a angajatilor, prin implicare, lucru in echipa, crearea si mentinerea competentelor bazate pe aptitudinile si experienta angajatilor, pentru imbunatatirea continua a functionarii sistemului.
Politica de mediu:

Evaluarea continua si tinerea sub control a aspectelor de mediu si imbunatatirea performantei de mediu;
Optimizarea consumurilor specifice de materii prime, materiale si utilitati si minimizarea pierderilor;
Incadrarea in cerintele legislative romanesti referitoare la protectia mediului, respectarea acordurilor si conventiilor internationale la care Romania este parte semnatara, alinierea la directivele Uniunii Europene care privesc protectia mediului.

Perspectivele societatii:
Prioritare sunt lucrarile de extindere a capacitatilor la instalatiile din dotarea firmei, precum si extinderea ca suprafata de lucru, depozitare a materiilor prime si a produselor finite.

Din anul 2001, societatii Alfa Mechim i s-a alaturat noua infiintata S.C. Alfa Chim S.R.L. Buzau. Aceasta din urma, desfasoara o activitate pentru realizarea unor produse de uz gospodaresc.

Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Axello