Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Alfa Green Instal

Angajati
5-10
Adresa
Str. Manta Rosie, Nr. 3, Iasi, judet Iasi
Pagina web
www.agi.com.ro

Descrierea firmei

SC Alfa Green Instal SRL-D are ca principal obiect de activitate prestarea lucrarilor de instalatii termice, instalatii sanitare si service centrale termice si conditionare si actioneaza drept contractor general industrial propriu de tip M&E (lucrari, materiale si echipamente) pentru persoanele juridice (proprietari de cladiri industriale, depozite,┬ spatii comerciale, restaurante, hoteluri, etc.) si persoane fizice.

Activitatile principale de instalatii termice, sanitare si de conditionare vor si dublate de cele conexe ca service si reparare, verificare tehnica periodica si autorizarea functionarii pentru centrale termice.

De asemenea SC Alfa Green Instal SRL-D realizeaza toate fazele de proiect,┬ ├«ncepand de la proiectare, execu┼úie, service ┼či mentenan┼ú─â.

Echipa noastra de specialisti ofera servicii complete de proiectare, montare, intretinere, asistenta tehnica, service in garantie si post garantie pentru echipamente si instalatii.

Personalul angajat în cadrul firmei prezinta o pregatire profesionala superioara si este selectionat astfel încat sa faca fata cerintelor tehnologice avansate.

Pentru fiecare domeniu major de activitate din cadrul ciclului de productie, firma are in structura sa personal calificat, cu experienta vasta, care ii asigura o derulare a activitatilor fara probleme de adaptabilitate la conditiile firmei.

Joburile firmei

Sudor
Iasi
31-07-2014
Instalator instalatii tehnico-sanitare
Iasi
31-07-2014
Axello