Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Alexiadi S.r.l.

Angajati
5-10
Adresa
Str. Ana Ipatescu, Nr. 2, Barlad, judet Vaslui
Pagina web
-

Descrierea firmei

Inca de la infiintare Alexiadi S.R.L si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra.

Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca instalatii sanitare - cazi, dusuri, wc-uri, instalatii termice, contoare apa calda, apa rece, robineti, materiale de constructii - ciment, nisip, gresie, adezivi, parchet, sarma, cuie, tevi. Firma noastra are un personal de 5 angajati. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta.

Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. In cadrul companiei Alexiadi S.R.L desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala.

Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente.

Principala preocupare a companiei Alexiadi S.R.L este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre.

In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Joburile firmei

Vanzator
Barlad
14-10-2008
Axello