Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Albacom Biz Srl.

Angajati
5-10
Adresa
Str Bucuresti Nr 88, Alba Iulia, judet Alba
Pagina web
www.albacom.ro

Descrierea firmei

Magazinul online GlowMania.ro este operat de catre SC Albacom Biz SRL, cu sediul in Alba Iulia,

GlowMania.ro apare in 2008 ca ramura independenta a sitului parinte ArticoleUV.ro rezultat a cererii pentru produse fosforescente, fluorescente si de petrecere.

Cu o gama de peste 400 de produse fosforescente cu leduri si de petrecere atent selectionate, GlowMania este intr-o continua expansiune, gama produselor fiind marita saptamanal.

GlowMania.ro va ofera produse a caror utilizare este legata de efectul fosforescent de lunga durata, de efectul reactiv UV, electroluminiscent si lumina led ambientala.

In scopul sporirii ideilor creative va punem la dispozitie o gama larga de produse destinate petrecerilor, efectelor teatrale sau de cinema, decoratiunilor interioare cu efecte unice.

Ne-am indreptat toata atentia spre satisfacerea clientului, bazata pe principiul "un client multumit e un client care se reintoarce" si de a crea unui catalog de produse unicat in Romania.

Produsele noastre au multiple utilizari dA�nd culoare celor mai stralucite idei.

Universul imaginatiei nu cunoaste limite, iar pentru a va ilumina viata cotidiana si pentru a va transforma unele idei in realitate, GlowMania vine in intampinarea dumneavostra cu o tehnologie deosebita.

Pentru orice detalii, nelamuriri sau intrebari legate de produsele noastre si modul de utilizare va vom sta la dispozitie oferindu-va atat suport online cat si telefonic.

Axello